Monthly Archives

5 måneder ago

aktivitetspiloterne.dk-gardindekoratoren.dk-27-05-2024
Diverse,

Gør jeres nye hus til et hjem

Har I købt hus? Så er det på tide at få det transformeret fra et hus til et hjem – og jeres helt eget. Det betyder, at I skal til at sætte jeres præg på det. Måske I allerede har været i gang med de helt store projekter inden for renovering? Badeværelse og køkken er noget af det, der er mest krævende, men det er også enormt givende, når det så er på plads.

I stue og værelser er noget af det, der lynhurtigt kan ændre udtrykket, gardinerne. Er I på udkig efter nye gardiner?find din lokale gardinbus her, så kan I få gardinerne helt hjem i stuen, når I skal vurdere, hvilke I gerne vil have hængt op. Det kan være svært at sætte sig ind i, mens man står i butikken, og det er da også derfor, det giver så god mening at få dem hjem til sig selv.

Få styr på de små, irriterende ting

Har I i forbindelse med renoveringen opdaget, at I nogle gange har skadedyr på besøg? De fleste vil gerne undgå mus og mår, men i ældre boliger er det bare nogle gange tilfældet, at de kommer indenfor. Hvis I gerne vil have hjælp til at blive dem kvit, kan I se mulighederne for bekæmpelse af mus lige her – så kan I snart nyde et hjem, hvor der ikke er små forstyrrelser hele tiden.

De fleste skadedyrsbekæmpere kan klare lidt af hvert, så det behøver ikke kun være de små, firbenede dyr, I skal af med. Har I hvepsebo er det ofte også noget, man gerne vil fjerne, særligt hvis de hænger i umiddelbar nærhed af de steder, I bevæger jer til dagligt. I kan læse meget mere om mulighederne for skadedyrsbekæmpelse på hjemmesiden og se, om det måske er noget, der kan hjælpe jer.